Töihin meille

Meillä on tekemisen meininki. Haluamme olla paras työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun ratkaisuja tarjoava yritys. Intohimomme on tehdä työstä parempaa ja tuottavampaa.

Olemme edelläkävijä ja uudistaja

toihin-work-ellipse-rightface-300x300

Meillä Neptonilla otetaan haasteet vastaan. Nautimme monimutkaisten pulmien ratkaisemisesta. Olemme palveluratkaisun tuottaja ja haluamme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme. Ammattitaito ja hyvä palvelu ovat yritystoimintamme keskiössä. Yhdistämme toiminnassamme pitkäaikaisen kokemuksen työajanhallinnasta ja pilvipalveluista pienen yrityksen joustavuuteen.

Nauti onnistumisista hyvässä porukassa

toihin-fun-300x300

Meillä on hyvä yhteishenki, joka syntyy avoimuudesta ja yhdessä tekemisestä. Kansainvälisessä tiimissämme pääset mukaan suunnitteluun ja pitkäjänteiseen tuotekehitykseen. Otamme työmme tosissamme ja haluamme kehittyä siinä yhä paremmiksi. Huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista. Työn vastapainoksi järjestämme hauskoja ja mielenkiintoisia tiimitapahtumia. Hauskoja muistoja on kertynyt kokkauksesta, retkestä Sakun tehtaille Tallinnaan, värikuulasodasta ja tankilla ajelusta, hohtokeilauksesta, kanoottiretkestä Nuuksiossa, curlingista ja kaikkein ikimuistoisimpana Budapestin reissusta.